MAAMME LAULU KAJAHTI PITEÅSSA, ORPA 02 JUHLI JÄLLEEN!

IMG-20160703-WA0012

 

 

 

 

 

 

ORPA 02-JOUKKUEEN MENESTYSKULKU JATKUI, KUN JOUKKUE VOITTI KANSAINVÄLISEN 54 JOUKKUEEN TURNAUKSEN PITEÅ SUMMERGAMESIN.
ALKULOHKOSSA JOUKKUE EI JOUTUNUT VIELÄ KUNNOLLA TESTIIN. KAKSI RUOTSALAISTA JA YKSI NORJALAINEN JOUKKUE JÄI ORPAN JALKOIHIN MURSKAAVALLA MAALIEROLLA 22-0!

ENSIMMÄISELLÄ PUDOTUSPELIKIERROKSELLA VASTAAN TULI NORJALAINEN BOSSEKOP IL 1, JOKA EI SUORAVIIVAISESTA PELITAVASTA HUOLIMATTA PÄÄSSYT KUNNOLLA UHKAAMAAN ORPAN TIIVIISTI PELANNUTTA PUOLUSTUSTA. ORPA LOI TUKUTTAIN MAALIPAIKKOJA, JOISTA SAATIIN LOPULTA ISKETTYÄ TARVITTAVAT OSUMAT, LOPPUTULOS 4-0!

NELJÄNNESVÄLIERÄSSÄ ORPA JOUTUI JO KUNNON TESTIIN, KUN VASTAAN TULI ISOKOKOINEN JA JUOKSUVOIMAINEN ALNÖ IF RUOTSISTA. JOUKKUE JOUTUI PELIN ALUSSA TIUKKAAN PRÄSSIIN, EIKÄ MAALIPAIKOILLA JUHLITTU KUMMASSAKAAN PÄÄSSÄ KENTTÄÄ. VASTUSTAJAN PAINOSTUSJAKSON PÄÄTTEEKSI ORPA ISKI TYLYSTI VASTAAN JA SAI KAHDELLA NOPEALLA SYÖTÖLLÄ PEDATTUA MAALIPAIKAN, JOSTA ISKETTIIN RIEMUKAS AVAUSMAALI. TOISELLA PUOLIAJALLA VASTUSTAJA TURHAUTUI TIIVIISTI PELANNUTTA RAITAPAITAA VASTAAN. LOPULLINEN NIITTI ISKETTIIN SIVUVAPARISTA, JONKA JÄLKEEN EI JATKOONMENIJÄSTÄ OLLUT EPÄSELVYYTTÄ. VOITON ARVOA NOSTAA SE, ETTÄ RUOTSALAINEN VASTUSTAJA OLI KAKSI VIIKKOA AIKAISEMMIN VOITTANUT ISON KANSALLISEN TURNAUKSEN KOTIMAASSAAN.

PUOLIVÄLIERISSÄ ORPA JOUTUI TODELLISEEN PUNTARIIN, KUN VASTAAN ASETTUI SUNDERLANDIN YHTEISTYÖSEURA, MALTALAINEN JUSTIN HABER ACADEMY, JONKA JOUKKUE OLI POIKKEUKSELLISEN ISOKOKOINEN JA PELI-INTENSITEETILTÄÄN VARSIN LAADUKAS JOUKKUE. PELIN ALUSSA VASTUSTAJA VEI PELIÄ SELVÄSTI JA ORPA JOUTUI TYYTYMÄÄN YKSITTÄISIIN VASTAISKUIHIN. PELIN EDETESSÄ USKO OMAAN TEKEMISEEN ALKOI HILJALLEEN NOUSTA JA ORPA SAI LUOTUA PARI MAALIPAIKKAAKIN NOPEILLA HYÖKKÄYKSILLÄ. VASTUSTAJA ISKI KUITENKIN 1-0 MAALIN KAHDELLA NOPEALLA SYÖTÖLLÄ VÄLITTÖMÄSTI PALLONRIISTON JÄLKEEN. POJAT TAISTELIVAT EDELLEEN SITKEÄSTI JA ISKIVÄT TASOITUKSEN NOIN 5 MINUUTTIA ENNEN OTTELUN PÄÄTÖSTÄ, JOTEN RATKAISU SIIRTYI PILKUILLE. VAIHERIKAS RANKKARIKISA RATKESI VASTA JATKOKIERROKSILLA, JOSSA SANKARIN VIITAN VETI YLLEEN ERINOMAISESTI PELANNUT MAALIVAHTI PAAVO SAARELA.

VÄLIERÄSSÄ VASTASSA OLI TUTTU TP-47, JOKA OLI VAHVISTANUT JOUKKUETTAAN KAHDELLA 01 POJALLA. PELI OLI PANOKSIIN NÄHDEN VARSIN HIDASTEMPOINEN LYHYEN EDELTÄVÄN PELIN PALAUTUKSEN JÄLKEEN. ENSIMMÄISELLÄ JAKSOLLA ORPA EI SAANUT PELIÄÄN KULKEMAAN, VAAN TP SAI LUOTUA MUUTAMIA PAIKKOJA ORPAN PALLONMENETYSTEN JÄLKEEN. TOISELLA JAKSOLLA PELI SIIRTYI VAHVEMMIN TORNION PÄÄTYYN JA RATKAISUA HAETTIIN HANAKASTI. VAHVAN PAINOSTUSJAKSON PÄÄTTEEKSI PALLO SAATIIN SURVOTTUA LOPULTA TP:N REPPUUN, JONKA ANSIOSTA JOUKKUE PÄÄSI FIILISTELEMÄÄN FINAALIPAIKALLA.

FINAALISSA VASTAAN ASETTUI NORJALAINEN BEISFJÖRD IL. HIEMAN HERMOSTUNEEN ALUN JÄLKEEN ORPA ALKOI VYÖRYTTÄMÄÄN HYÖKKÄYKSIÄ KOHTI NORJALAISTEN MAALIA. JOUKKUE SAI LUOTUA ERINOMAISIA PAIKKOJA JA ENSIMMÄINEN MAALI SAATIIN ISKETTYÄ 12 MINUUTIN KOHDALLA. AVAUSMAALI VAPAUTTI VÄLITTÖMÄSTI JOUKKUEEN PELIÄ JA TOINEN MAALI ISKETTIIN NOPEALLA HYÖKKÄYKSELLÄ HETI KAKSI MINUUTTIA EDELLISESTÄ, PUOLIAIKATULOS 2-0.
BEISFJORD IL EI KYENNYT ENÄÄ USKOMAAN OMAAN TEKEMISEEN, VAAN ORPA TEKI HETI TOISEN JAKSON ALKUPUOLELLA KOLMANNEN MAALIN. VASTUSTAJAN KAVENNUS 3-1 TILANTEESEEN EI ENÄÄ JOUKKUETTA HETKAUTTANUT, VAAN ORPA ISKI VIELÄ LOPULLISEN NIITIN VASTUSTAJAN ARKKUUN TOISEN JAKSON PUOLIVÄLIN JÄLKEEN. FINAALI ORPALLE ANSAITUSTI 4-1!

OTTELUN JÄLKEEN POJAT PÄÄSIVÄT KAJAUTTAMAAN VIELÄ MAAMME-LAULUN PALKINTOJENJAOSSA! KAIKKI MUKANA OLLEET 17 POIKAA SAIVAT VASTUUTA JA KÄYTTIVÄT SEN ERINOMAISESTI SEKÄ KENTÄLLÄ ETTÄ SEN ULKOPUOLELLA. JA KUN KOTONAKIN ODOTTI VIELÄ PUOLENKYMMENTÄ MAINIOTA PELIMIESTÄ SEURAAVIA TAISTOJA, ON HIENOA JATKAA HARJOITTELUA PIENEN, ANSAITUN LOMAN JÄLKEEN. ISOT KIITOKSET JOUKKUEENJOHTAJILLE, KUSKI MATKA-MAKELLE TÄYDESTÄ PALVELUSTA JA KANNUSTUSJOUKOILLE SEKÄ PAIKAN PÄÄLLÄ ETTÄ KOTIRINTAMALLA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *