2003 pojat Helsinki Cupin voittoon!

Oulun Rotuaarin Pallon 2003 syntyneiden joukkue teki todellisen sankariteon voittamalla Helsinki Cupin!! Edellisen kerran tämän legendaarisen turnauksen voitto on tullut Ouluun kuulemamme tiedon mukaan yli 30 vuotta sitten, joten todella kova saavutus! ORPa 03 avasi turnauksen vahvasti kolmella voitolla. PKKU kaatui 3-0, Honka Barca 3-1 ja KyIF 6-0. Nämä kolme voittoa varmistivat että joukkue on vähintään lohkokakkonen. Liekö liian hyvä alku tuonut liiallisen hyvän olon tunteen kun seuraavat kaksi peliä menivät ihmetellessä. VJS voitti meidät 2-1 ja HJK 3-0. Ensimmäinen kerta tämän joukkueen historiassa kun joukkue häviää kaksi peliä peräkkäin. Vanha sanonta tappio voi olla paras menestys ja suuren voiton alku, kunhan siitä ottaa opiksi. Joukkue piti noiden hengettömien otteluiden jälkeen positiivisen, rakentavan ja päättäväisen palaverin. Palaverissa viilattiin taktisia asioita kuntoon ja ennen kaikkea sovittiin yhdessä tavoitteet turnauksen loppuun. Sovittiin että jokainen antaa nyt kaikkensa joukkueen käyttöön. Jokainen kaivaa omat vahvuutensa esiin ja antaa ne maksimaalisesti joukkueen käyttöön. Kun kaikkesi annat se riittää. Pojat tietävät että kun tämä joukkue saa itsestään kaiken irti, tulos on seuraus. Ensimmäisessä jatko-ottelussa vastaan asettui PK-35 joka kaatui erinomaisen peliesityksen jälkeen mallein 4-0. Puolivälierissä vaivasi tehottomuus, mutta kaadoimme PPJ:n rankkareiden jälkeen 5-4 ja matka jatkui semi-finaaliin. Semi-finaalissa vastassa oli La Herradura Meksikosta. Todellinen trilleri vesisateessa päättyi 2-1 voittoon ja paikka finaalissa oli selvä. Finaalissa vastaan asettui Hongan semi-finaalissa puhtaasti 4-0 voittanut HJK. HJK voitti meidät alkulohkossa isät vastaan pojat hengessä 3-0 ja oli selvää että jokainen pelaajamme halusi näyttää mitä osaa. Kävimme ennen ottelua läpi että olemme etuoikeuetussa asemassa kun saamme olla mukana tämmöisessä tilanteessa. Helsinki Cupin finaali, hieno ilma, loistava nurmikenttä, paljon yleisöä ja vastassa HJK. Sovittiin yhdessä, että tehdään tästä päivä mitä on mukava muistella myöhemmin. Eye of the tiger tuli tutuksi kaikille raitiovaunu matkustajille kun matkasimme hotellilta kohti Töölön pallokenttää. Näin kuinka keskittyneitä ja päättäväisiä pojat olivat, tiesin että tästä tulee meidän päivä. Finaali oli meiltä erinomainen esitys. Olimme pelillisesti parempia ja meillä oli loistava mahdollisuus ratkaista peli jo varsinaisella peliajalla, mutta rankkareille mentiin. Pojat ilmoittivat ennen rankkareita että tämä hoidetaan, mitää merkkejä pelosta ei ollut, päinvastoin suuri voitontahto ja itseluottamus heijastui pojista. Rankkarit meille 3-1 ja pytty Ouluun, ansaitusti!! Turnaus oli upea kasvutarina, todellinen vaikeuksien kautta voittoon. Yhteishenki mikä tässä joukkueessa on… Se aito halu mennä yhdessä päätyyn asti. Kun valmennus näkee pelin jälkeen nuoria pelaajan alkuja jotka juhlivat voittoa yhdessä, antaumuksella ja kaikkensa antaneena… Voiko parempaa palkintoa saada. Olisi väärin nostaa tässä kohtaan ketään yksittäisiä pelaajia muiden yläpuolelle, tämä oli nimenomaan koko joukkueen voitto. Hieno osoitus, että tosielämässäkin Daavid voi voittaa Goljatin kun aidosti annat kaikkesi ja osaat mennä äärirajoille. ISO KIITOS pojille vielä upeasta, tunnerikkaasta ja menestyksekkäästä viikosta!!

ORPalla oli lainassa 3 pelaajaa TP-47:stä. ORPa kiittää poikia, vanhempia ja TP-47 -seuraa hienosta yhteistyöstä.

Seura onnittelee koko joukkuetta, pelaajia, valmennusta, taustajoukkoja sekä vanhempia upeasta saavutuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *