ORPa 03 SPL Taso 1 turnauksen voittajaksi

Viime viikonloppuna 29-31.7 pelattiin Joensuussa Suomen Palloliiton taso 1 turnaus, joka oli samalla D13 ikäluokan epävirallinen SM-turnaus. ORPan 03 joukkue lähti turnaukseen itseluottamusta uhkuen, olihan takana voittoisa Helsinki Cup. ORPan kanssa samassa alkulohkossa pelasivat KPV, Reipas ja TPV. Alkulohko näytti missä mennään. KPV kaatui 4-1, Reipas 6-1 ja TPV 5-1. Selkeä lohkovoitto ja paikka kahdeksan parhaan joukkoon oli selviö. Puolivälierissä vastaan asettui MP Mikkelistä. Hiukan nihkeän alun jälkeen tasoero kävi selväksi. 8-0 voitto ei jättänyt mitään epäselväksi. Semi-finaalissa vastaan asettui vanha tuttu TP-47 joka oli upeasti selvittänyt myös itsensä neljän parhaan joukkoon. TP-47 tarjosikin hyvän vastuksen, mutta taipui 2-0 ja näin paikka finaalissa varmistui. Finaalissa vastaan asettui yllättäjä joukkue KPV joka antoikin finaalissa erinomaisen vastuksen. Poikien rutiini ja voitontahto oli kuitenkin kokkolalaisille liikaa ja ORPa pääsi juhlimaan mestaruutta ansaitun 2-0 voiton jälkeen. Pojat osoittivat olevansa selvästi turnauksen paras joukkue. Joukkue pelasi monipuolista hyökkäyspeliä ja puolusti erittäin tiiviisti ja organisoidusti. Maaliero 27 tehtyä ja vain 3 päästettyä kertoo kaiken oleellisen. Turnaus oli hieno jatkumo hyvin sujuneeseen kauteen. Päämäärätietoinen ja laadukas työ harjoituskentällä on kehittänyt pelaajia todella paljon ja näinollen tulos on seuraus. Mitään taikatemppuja ei olla tehty, ainoastaan päämäärätietoista työtä. Mitä tehdään, miten tehdään, miksi tehdään. Lisäksi poikien annetaan kilpailla ja vaatia sekä itseltään että kavereiltaan. Faktaa on että pojat haluavat kilpailla ja mitata rajojaan ja meidän aikuisten velvollisuus on tukea tätä ajatusta, koska kilpailu kehittää poikia kentällä ja antaa myös hyvät eväät elämään kentän ulkopuolelle. Kun opit antamaan kaiken itsestäsi joukkueelle saavutat joka tapauksessa sen tärkeimmän, mielenrauhan. Tässä joukkueessa jokainen poika saa pelata vahvuuksillaan ja olla oma itsensä. Näillä eväillä lähdetään toimimaan ja pelaamaan jatkossakin. Onnea pojille, nautitaan hetki ja sitten taas jatketaan töitä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *